Uitzendbureau Cura Solutional

Recruitment Through Expertise

RECRUITMENT THROUGH EXPERTISE

Diensten

Cura Solutional richt zich binnen de zorgsector op het uitzenden en detacheren van bekwaam en betrouwbaar personeel. Cura Solutional verzorgt het totale recruitmentproces, zodat een opdrachtgever zich volledig kan focussen op wat het allerbelangrijkst is; de corebusiness.
Uitzendbureau Cura Solutional

Cura Solutional

Ghizlan Alaoui

E-mail: info@curasolutional.nl
Telefoon: 06 - 134 74 227

Uitzendbureau Cura Solutional

Producten

Op zoek naar personeel?

Alle mogelijke instellingen binnen de zorgsector kunnen bij Cura Solutional terecht. Ben je op zoek naar een snelle, maar goede invulling voor een opengevallen plaats? Voor een ziekenhuis, een instelling binnen de gehandicaptenzorg of voor een apotheek? Wij vinden de geschikte kandidaat voor je.

Uitzendkrachten

Heeft jouw organisatie last van een plotselinge onderbezetting? Kan je wat hulp gebruiken bij de invulling in de vakantietijd of in een periode met een groot ziekteverzuim? Cura Solutional kan snel en probleemloos een tijdelijke kracht voor je vinden.

Detachering

Wil je een zwangerschapsverlof opvullen of ben je op zoek naar een oplossing voor de wat drukkere tijden binnen jouw organisatie? Binnen 24 uur kan Cura Solutional een nieuwe werknemer plaatsen met een contract van minimaal drie maanden.

Op zoek naar een uitdaging?

Ben je zzp’er of heb je net je opleiding afgerond? Of ben je als zorgprofessional op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Cura Solutional wijst je graag de weg in de zorg.

Werving en selectie

Bij het werven van kandidaten kunnen opdrachtgevers gebruikmaken van onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk.

Cura Solutional

KVK-nummer: 78234840

Contactformulier