Uitzendbureau Cura Solutional

Recruitment Through Expertise

RECRUITMENT THROUGH EXPERTISE

Over

Na een zorgvuldige voorbereiding opende ik op 1 juni 2020 de deuren van Cura Solutional. Het uitzendbureau voor de zorgsector zet zich 24/7 in om opengevallen plekken in te vullen.
In de jaren ervoor bouwde ik ervaring op binnen het veld van hr en recruitment. Als intermediair werkte ik enkele jaren bij verschillende uitzendbureaus binnen de zorgsector. Ik ontdekte er allerlei verschillen tussen de wat kleinere en grotere organisaties. Ook zag ik de problemen als gevolg van onderbezetting en werkdruk.

Uitzendbureau Cura Solutional

Cura Solutional

Ghizlan Alaoui

E-mail: info@curasolutional.nl
Telefoon: 06 - 134 74 227

Daarnaast leerde ik omgaan met verwachtingen en hoe je daarop in kan en moet spelen.
Ik neem die ervaring mee naar Cura Solutional. Daar richt ik me op het werven van potentiële kandidaten en het binden van personeel dat wil werken in de zorg.

Uitzendbureau Cura Solutional

Recruitment Through Expertise

Hoe?

Persoonlijke hulp, aandacht en verbondenheid zijn energiebron en drijfveer. Betrouwbaarheid, flexibiliteit, partnership en écht samenwerken zijn daarbij onmisbaar. En natuurlijk niet omdat het zo mooi staat op papier. Echt!
Een goed gevoel bij klanten en collega’s. Daar draait het om. Op die manier vult Cura Solutional wensen en verwachtingen in, zowel voor tijdelijke als voor vaste functies.
Cura Solutional, altijd bereikbaar.

Cura Solutional

KVK-nummer: 78234840

Contactformulier